Jingle players

AerOn Studio heeft standaard al twee onafhankelijk van elkaar opererende jingle cart players met ieder 7 jingles, die zowel tijdens Live Assist als geautomatiseerde modus gebruikt kunnen worden.

Het is mogelijk om per programma of presentator/DJ vooraf spe­cifieke jingle-pakketten samen te stellen die op eenvoudige wijze kunnen worden geladen vanuit de openbare map, de map van de gebruikersgroep(en) waar u lid van bent of uit de map met de persoonlijke pakketten. Zo zijn er meteen 14 juiste jingles voor het programma beschikbaar.

De Jingle Players kunnen worden bediend met de fader- of knopstart van de aangesloten mengtafel, toetsenbord, muis, USB knoppenpanel (Tipro) of via het AerOn Studio paneel van een Axum mengtafel.

Jingles kunnen eenvoudigweg met de muis tussen Jingle Players, Databank Browser, (optionele) Item Browser of de Playlist worden gesleept.

Binnen de Jingle Players is er de mogelijkheid van ‘next-cue’. Na het spelen van een jingle staat de volgende dan gelijk klaar.

De functionaliteit van de Jingle Players is standaard al uitgebreid. Indien gewenst kan de set functionaliteiten worden uitgebreid met de module: Jingle players Xtra