Databank Browser Xtra

Deze uitbreidingsmodule biedt ten opzichte van de standaard browser diverse extra interessante zoekfuncties. In plaats van enkel titel, artiest en audio ID kunnen allerlei extra kolommen worden weergegeven (bijvoorbeeld de diverse criteriagroepen, laatst gespeeld, laatst gepland, jaartal, speelduur uurgetal, uurgetal artiest, enz.).  Handig is de mogelijkheid om op deze kolommen te sorteren en zo snel de gewenste gegevens te vinden.

In de overzichtelijke matrix kunnen verder meerdere criteria in één keer geselecteerd worden.

Binnen de module is er een selectie te maken waarbij alle tracks, of slechts de beschikbare tracks voor de planner of presentator/DJ worden weergegeven. De persoonlijke ingestelde rechten spelen hierbij een rol.  Voor het onderhoud van de databank is het snel selecteren op tracks die wel in de databank zitten maar niet fysiek aanwezig zijn een handige toevoeging.

Verder is er nog een extra tabblad voorzien met speciale zoekfuncties. Hier is te  selecteren op delen van de songtekst,  moods, texture, en diverse andere specifieke criteria.

Tot slot biedt de Databank Browser Xtra,  definieerbare schermpresets per gebruiker en controle mogelijkheden op de historie van de artiest in de databank editor.

  • Choice of columns, tracks and multi select
  • Additional search functions